Hengersalg.... hva nå?

Go down

Hengersalg.... hva nå?

Poste by trond overvik on Tir 7 Des 2010 - 23:00

Først vil jeg på vegne av alle oss som har drevet med dette i år si takk til alle som kom og kjøpte hengere. Dere har vært med på en av de kan hende største enkeltaktivitene i HMK i nyere tid. Vi har hengere igjen på Depot Moane og "ett sted i Nord Norge". PÅ DM er det bare å møte opp på åpningsdager, der finnes salgsmeldinger og det du trenger. I nord får vi se hva våren bringer.

Til orientering er det solgt hengere fra følgende lokasjoner; Depot Moane på Kongsberg, Lillehammer, Oslo, Trandum, Stjørdal og Bjerkvik.

311 hengere er stort antall, også på verdensbasis, det har ikke gått våre utenlandske samlere forbi, og henvendelsene om å kjøpe større antall har vært der. End-user stopper dette for vårt vedkommende.

Håper dere alle er klar over at salg av denne kategori (og pris) er en meget selsynt hendelse i internasjonalt samlermiljø!

Til slutt; takk for all hjelp til dere som sjauet, stablet, sleit og flytta hengere for klubben. Dette gir oss økonomisk handlingsrom for å støtte opp om aktiviteter i jubileumsåret 2011.
Trond O
(hengerkontakt)trond overvik

Antall Innlegg : 130
Join date : 07.06.2010

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet